Despre noi

Why? How? What?

Viziunea noastră este să creem un spațiu în care competențele stilului unic să fie accesate de o rețea de oameni perseverenți, într-un cadru plin de dinamism,iubire și contribuție. Onorăm fiecare contribuție în spațiul R.A.I. -ului ( responsabilitate, autenticitate și integritate).

De ce-ul nostru

Inspirată fiind de booking.com , obiectivul meu clar este să creez o rețea de traineri,evenimente,cursuri,antreprenori,articole și servicii care pot fi accesate de o lume întreagă pe baza necesităților fiecăruia . Știu că fiecare om are daruri bine conturate și pot ghida cu simplitate și ușurință ,prin pasiune, drumul fiecăruia către adevărul propriu .
Misiunea noastră este să creem spațiul LUMII NOI, unde idealurile sunt realitatea experimentată în fiecare moment prezent în UNITATE și FRUMUSEȚE.

Cum?

Platforma www.scoaladeiubire.ro găzduiește spațiul necesar promovării competențelor tale. Fie că ești trainer, antreprenor, om care dorește să inspire și să dăruiască celorlați din înțelepciunea să , ai la dispoziție posibilitatea creării unui cont, în cadrul căruia poți exprimă lumii întregi cine ești și cu ce contribui în viețile celorlalți. În același timp, TU, cel care cauți următoarea direcție în viață ta ai posibilitatea să găsești în funcție de criteriile tale exact persoana, evenimentul sau serviciul de care ai nevoie. Toate conturile nou formate vor avea acces la platforma doar în urmă revizuirii .

Ce?

Drumul nostru împreună este să contribuim activ ,prin competențe înnăscute ,din pasiune, la ghidarea drumului spre LUMEA NOUĂ, o lume unde iubirea este aerul pe care îl respirăm , unde poveștile trecutului sunt sursă de înțelepciune și generozitatea este o stare de a fi.